Karelia Active on Keski-Karjalasta ponnistava, Pohjois-Karjalassa toimiva ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa erilaisia elämys- ja luontomatkailupalveluita, sekä järjestää ohjelmaa työhyvinvointipäiville ja teemajuhliin.

Kun luonto kutsuu tai juhlat kaipaavat ohjelmaa, ota yhteyttä! Erikoisosaamistamme on köysitoiminta, melontaretket, luonnontuntemus, maastoruokailu ja erityisohjelmat tapahtumiin. Palvelemme kaiken kokoisia ja ikäisiä ryhmiä.

Jani Martikainen


Lähtökohtia toiminnassa ovat turvallisuus, luontoelämysten kokeminen ja asiakasläheisyys. Kaunis Karjalamme on täynnä upeita luontokohteita. Pyrimme pitämään toimintamme ulkoilmassa, puhtaan luonnon keskellä. Karelia Active on verkostoitunut paikallisten matkailuyritysten kanssa ja yhdessä voimme tuottaa monipuolisia ratkaisuja niin lomailijan kuin yrityksen tarpeisiin.

Toiminimi Karelia Active Outdoorin yrittäjä on Jani Martikainen. Janilla on vuosien kokemus elämysmatkailusta ja luonnossa liikkumisesta. Hän on erä- ja luonto-opas, köysitoiminnanohjaaja (KTO) ja  melonnanohjaaja. Lisäksi hänellä on vuosien työkokemus asiakaspalvelutehtävistä, osaamista koskenlaskusta, vuokraveneen kuljettamisesta sekä ensiaputoiminnasta hankalissa olosuhteissa. 

kirjo_banner.jpg